Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 12/05/2023

Andra Davidescu, Dublin

Am o fetita de 5 ani care se plange de aproximativ 1 an de zile de dureri de fundulet si vagin

Buna ziua ! Nu stiu daca are legatura cu topicul dvs. Am o fetita de 5 ani si se plange de aproximativ 1 an de zile de dureri de fundulet si vagin...am eliminat o parte din cauzele frecvente ,nu are paraziti,infectie urinara ,nu sufera si nu a suferit niciodata de constipatie. Are perioade cand durerile se diminueaza sau dispar pt cateva zile,chiar saptamani si revin din ce am observat in perioade de raceala cand ii apar si eczeme pe diferite zone ale corpului.Se poate pune problema unei fisuri anale? Mentionez ca i-am descoperit acum 2 luni o intoleranta la lactoza in urma unor episoade de diaree. Multumesc

Suferiti de constipatie?

nu

Aveti un diagnostic de la doctor?

nu

Ridicati greutati deseori?

nu

Aveti mancarimi?

da

Aveti sangerari?

nu

Suferiti de diaree?

da

Stati pe scaun multe ore?

nu

Adrian

Monthly Contributor

Stimata doamna, este bine ca ati exclus cateva cauze frecvente, cum ar fi prezenta parazitilor si a infectiilor urinare, si ca ati observat ca durerile se diminueaza sau dispar in anumite perioade.

Din descrierea dumneavoastra, poate fi posibila existenta unei fisuri anale. Fisura anala este o ruptura a mucoasei anale si poate provoca dureri si disconfort in timpul defecatiei sau chiar dupa aceea. Este important sa consultati un medic pentru a obtine o evaluare si un diagnostic adecvat. Medicul va putea efectua un examen fizic si va poate indruma catre un specialist, cum ar fi un pediatru gastroenterolog sau un specialist in colo-rectal, daca este necesar.

De asemenea, mentionati ca ati descoperit intoleranta la lactoza acum 2 luni. Este posibil ca diareea asociata cu intoleranta la lactoza sa agraveze simptomele in zona respectiva si poate contribui la aparitia durerilor. Este recomandat sa urmati recomandarile medicului cu privire la gestionarea intolerantei la lactoza si sa monitorizati orice schimbari in simptomele fetitei dumneavoastra.

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

204 lei 187 lei

Avantaj client 17 lei

Crema pentru hemoroizi si fisuri anale

94 lei 87 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

156 lei 137 lei

Avantaj client 19 lei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor

89 lei 79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale

24 lei 19 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

408 lei 369 lei

Avantaj client 39 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

614 lei 555 lei

Avantaj client 59 lei

Statistica de opinii

Avem 467 opinii sau întrebări de la 263 femei și bărbați 204. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.