Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 11/02/2023

Kovacs Francisc, Saint Louis

Am dureri mari si inflamatie în anus ,am si fisuri dar cel mai groaznic este când începe durerea

Buna ziua,am 47 de ani si muncesc in constructii . in primul rand as dori sa va spun ca am o problema destula de mare ,am dureri mari si inflamatie in anus ,am si fisuri dar cel mai groaznic este cand incepe durerea si numai stiu ce sa fac .Va rog frumos daca puteti sa-mi dati niste sfaturi si ce ar trebui sa iau ,ma refer unguent sau medicamente nu stiu.Daca stiti cv bun cv ce exista in Franta ca va rog sa-mi scrieti cat mai repede .Va multumesc mult.

Lokös Csaba

Monthly Contributor

Buna ziua. Problema este dificila in cazul dumneavoastra. Aproape sigur problema este cauzata de ridicat sau impins. In momentul in care ridicati sau impingeti greutati medii/marii in mod constant, creste presiunea sanguina in venele din zona anala. Rezultatul? In cativa ani (la persoanele mai rezistente) sau in cateva luni, veti dezvolta hemoroizi.

Singua solutie pe termen lung este sa nu mai practicati o meserie care sa va oblige la acest efort. Intelegem ca este foarte greu sa luati o asemenea decizie, dar trebuie sa aveti in vedere realitatea. Chiar si in cazul in care va operatii, hemoroizii vor re-apare.

Intre timp, mergeti la un doctor cat mai repede pt a vedea care este situatia. Trebuie sa vedeti la ce grad se incadreaza hemoroizii: gradul 1, 2, 3 sau 4.

Legat de fisura anala: depinde de cat timp o aveti. Daca este o fisura anala cronica este posibil sa aveti nevoie de operatie.

Ce puteti face pt moment:

1. consumati alimente lichide - supe & ciorbe. Daca pe santier consumati doar alimente solide, acest lucru va duce la constipatie

2. cand aveti dureri mari, luati o bucate de gheata, infasurati-o intr-un tifon si aplicati pe zona anala; durerea va disparea imediat.

3. faceti bai de sezut cu ceai de coada soricelului; cand ati terminat baia de sezut, stati dezbracat 10-15 minute. Hemoroizii sunt ca orice alta rana; daca exista oxigen in zona, rata de vindecare creste semniticativ.

4. Dupa baia de sezut aplicati o crema pt hemoroizi; veti constata ca initial cremele sunt eficiente. Insa, in timp, eficienta scade spre zero pe masura ce organismul se obisnuieste cu aplicarea cremei. Din acest motiv este important sa eliminati factorii declansatori - ridicat/impins de greutati.

Daca veti continua viata grea pe santier in paralel cu aplicarea cremelor pt hemoroizi, veti tine durerea sub control - posibil si 1 an. Dar nu veti reusi sa va vindecati.

5. evitati sa stati in frig pe cat posibil

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

224.97 lei 203.97 lei

Avantaj client 21 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei

Avantaj client 18 lei

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

434.97 lei 397.97 lei

Avantaj client 37 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

609.97 lei 579.97 lei

Avantaj client 30 lei

Statistica de opinii

Avem 473 opinii sau întrebări de la 267 femei și bărbați 206. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.