Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 08/03/2020

Decean Sorin, Carei

Trebuie sa ma operez de hemoroizi (am un hemoroid extern) si nu ma pot hotari ce metoda sa aleg

BUNA ZIUA.TREBUIE SA MA OPEREZ DE HEMOROIZI (AM UN HEMOROID EXTERN) SI NU MA POT HOTARI CE METODA SA ALEG CEA CLASICA SAU CU LASER.VA ROG SA IMI DATI UN SFAT.

Radu

Daily Contributor

Ambele metode - clasica si cu laser - pot fi eficiente in tratarea hemoroidului extern, insa exista unele diferente intre ele. Voi prezenta in continuare cateva informatii generale despre fiecare metoda, dar reamintesc ca numai medicul dumneavoastra va poate oferi o recomandare personalizata in functie de starea dumneavoastra.

Metoda chirurgicala clasica (hemoroidectomia conventionala) implica indepartarea hemoroidului prin excizie. Aceasta este o interventie mai invaziva, care necesita anestezie generala sau locala si de obicei implica o perioada de recuperare mai lunga. Hemoroidectomia clasica poate fi considerata atunci cand hemoroizii sunt mari, simptomele sunt severe sau alte metode mai putin invazive nu au dat rezultatele dorite.

Metoda cu laser (hemoroidectomia cu laser) este o optiune mai recenta, care foloseste un fascicul de laser pentru a vaporiza si a indeparta hemoroizii. Aceasta este o procedura mai putin invaziva, care poate fi efectuata sub anestezie locala si ofera de obicei o perioada de recuperare mai scurta si mai putine complicatii postoperatorii. Cu toate acestea, nu este potrivita pentru toti pacientii si nu poate fi realizata in toate cazurile.

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

224.97 lei 203.97 lei

Avantaj client 21 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei

Avantaj client 18 lei

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

434.97 lei 397.97 lei

Avantaj client 37 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

609.97 lei 579.97 lei

Avantaj client 30 lei

Statistica de opinii

Avem 473 opinii sau întrebări de la 267 femei și bărbați 206. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.