Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 10/03/2020

libra, Galati

Sufar de hemoroizi de cativa ani; acestia se afla mai aproape de rect si ies in exterior atunci cand merg la baie

Sufar de hemoroizi de cativa ani; acestia se afla mai aproape de rect si ies in exterior atunci cand merg la baie. Intotdeauna crema hemostop ma ajuta foarte tare!! Am facut operatie de colecistectomie si de obicei sunt mai balonata si am o digestie mai greoaie, insa de la o vreme am dureri foarte puternice in zona in care ma durea candva...fierea. Aceste dureri au aparut aproape simultan cu sangerari anale. Sunt mereu balonata si datorita constipatiei de care sufar de ani de zile m-am obisnuit sa folosesc diverse ajutoare (laxative, supozitoare, microclisme). Am facut colonoscopie la Regina Maria vara trecuta...nu s-a vazut nimic ingrijorator....cu toate aceste ma simt foarte rau! ce sa fac? nu vreau sa mai trec iar prin controale medicale incomode.....

Adrian

Monthly Contributor

Iti recomand sa faci o vizita la medicul specialist pentru a discuta despre simptomele tale si pentru a fi examinata in mod corespunzator.

Durerea severa in zona biliara, impreuna cu sangerarea anala, poate fi un semn de probleme mai grave decat hemoroizii cum ar fi o infectie a tractului digestiv sau complicatii survenite in urma operatiei. Este important sa fie exclusa o patologie mai grava.

De asemenea, este important sa discutam despre constipatia de care suferi, deoarece aceasta poate agrava simptomele hemoroizilor si poate fi un semn al unei probleme subiacente. Exista diferite optiuni de tratament, cum ar fi schimbarea dietei si introducerea de exercitii fizice regulate, precum si medicamente pentru constipatie sau alte afectiuni digestive.

in cele din urma, inteleg ca controalele medicale pot fi incomode, dar este important sa acorzi atentie sanatatii tale si sa ai grija de tine. O vizita la medic poate ajuta la identificarea oricaror probleme de sanatate si la dezvoltarea unui plan de tratament adecvat pentru a te ajuta sa te simti mai bine.

 

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

204 lei 187 lei

Avantaj client 17 lei

Crema pentru hemoroizi si fisuri anale

94 lei 87 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

156 lei 137 lei

Avantaj client 19 lei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor

89 lei 79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale

24 lei 19 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

408 lei 369 lei

Avantaj client 39 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

614 lei 555 lei

Avantaj client 59 lei

Statistica de opinii

Avem 467 opinii sau întrebări de la 263 femei și bărbați 204. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.