Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 22/02/2016

Muntean Madalina, Timisoara

Ma confrunt de cativa ani cu acesti hemoroizi care in ultimul timp sa marit considerabil in exterior

Buna ziua ,ma confrunt de cativa ani cu acesti hemoroizi care in ultimul timp sa marit considerabil in exterior ,din pacate nu am avut curajul necesar sa fac o consultatie de teama interventiei chirurgicale mai exact .Ce credeti ca pot face in cazul asta ,?ma gandeam la un ajutor din partea dvs credeti ca este posilbil sa aiba rezultate in cazul meu ?Multumesc!!

Radu

Daily Contributor

Fara un tratament adecvat si schimbarea modului de viata, in general, hemoroizii nu evolueaza evolueaza de la sine inspre bine. In cazul hemoroizilor de gradul 1, aparuti recent (nu mai vechi de 1 luna) poate fi suficienta schimbarea modului de viata pentru ca organismul sa se vindece singur - in aceasta situatie nu aveti nevoie de tratament. Cu toate acestea trebuie sa va informati si sa tineti cont pe termen lung de factorii de risc pentru declansarea hemoroizilor.

In legatura cu pachetul HemoStop, va putem oferi urmatoarele informatii:

Crema HemoStop contine galbenele, tataneasa, propolis si glicerina. Galbenelele au proprietati antiinflamatoare si cicatrizante, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamatiei si vindecarea tesutului afectat. Tataneasa are, de asemenea, proprietati antiinflamatoare si poate ajuta la calmarea iritatiilor pielii. Propolisul este cunoscut pentru proprietatile sale antimicrobiene si antioxidante, putand ajuta la prevenirea infectiilor si la protejarea tesutului. Glicerina are proprietati hidratante si emoliente, care pot contribui la mentinerea hidratarii si la reducerea disconfortului.

Suplimentele de fibre HemoStop contin fibre de psyllium, fibre de mar, fibre de ovaz, fibre de morcov, aronia, chimen, scortisoara, stevie dulce si ghimbir. Aceste fibre pot contribui la mentinerea unui tranzit intestinal regulat si la prevenirea constipatiei. De asemenea, fibrele pot ajuta la mentinerea unui nivel sanatos de colesterol si la controlul greutatii. Pe scurt:

 1. Fibrele de psyllium: Fibrele de psyllium sunt cunoscute pentru efectul lor de stimulare a tranzitului intestinal si de prevenire a constipatiei. Prin mentinerea unui tranzit intestinal regulat, pot contribui la reducerea disconfortului asociat cu hemoroizii.

 2. Fibrele de mar, ovaz si morcov: Aceste fibre contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal sanatos si la prevenirea constipatiei, care poate agrava simptomele hemoroizilor.

 3. Aronia: Aronia are proprietati antioxidante si antiinflamatoare. Consumata sub forma de fibre, poate contribui la reducerea inflamatiei si la promovarea sanatatii sistemului digestiv.

 4. Chimenul: Chimenul are proprietati carminative si poate ajuta la reducerea flatulentei si a disconfortului abdominal asociat cu hemoroizii.

 5. Scortisoara: Scortisoara are proprietati antiinflamatoare si antioxidante. Consumata sub forma de fibre, poate contribui la reducerea inflamatiei si la ameliorarea simptomelor hemoroizilor.

 6. stevia dulce: stevia dulce are proprietati antiinflamatoare si poate ajuta la reducerea inflamatiei si a disconfortului asociat cu hemoroizii.

 7. Ghimbirul: Ghimbirul are proprietati antiinflamatoare si poate ajuta la calmarea disconfortului si a durerii. De asemenea, poate avea un efect stimulant asupra tranzitului intestinal.

Ceaiul HemoStop (crusin, lemn-dulce, senna, fenicul, cicoare, roinita) are un efect antiseptic intestinal prin actiunea combinata a ingredientelor sale. Sa analizam cum actioneaza fiecare componenta:

 1. Crusinul: Crusinul are proprietati laxative si purgative. Aceasta inseamna ca poate stimula tranzitul intestinal si poate ajuta la eliminarea reziduurilor si a microorganismelor nedorite din sistemul digestiv. Prin cresterea frecventei miscarilor intestinale, crusinul poate contribui la curatarea tractului intestinal si la eliminarea posibilelor bacterii sau paraziti.

 2. Lemn-dulce: Lemn-dulce are proprietati antiinflamatoare si antimicrobiene. Aceasta poate ajuta la reducerea inflamatiei si a disconfortului in tractul digestiv. De asemenea, lemn-dulce inhiba cresterea unor bacterii patogene si poate sustine o flore intestinala sanatoasa.

 3. Senna: Senna este un laxativ natural, care stimuleaza contractiile intestinale si promoveaza eliminarea materiilor fecale. Prin aceasta, poate ajuta la curatarea tractului intestinal si la eliminarea microorganismelor daunatoare.

 4. Feniculul: Feniculul are proprietati antispasmodice si antiinflamatoare. Aceasta poate ajuta la relaxarea muschilor intestinului, reducand spasmele si disconfortul. De asemenea, feniculul are efecte antimicrobiene, contribuind la inhibarea cresterii bacteriilor nedorite in tractul intestinal.

 5. Cicoarea: Cicoarea are proprietati antiinflamatoare si poate ajuta la calmarea disconfortului din sistemul digestiv. De asemenea, cicoarea sustine o digestie sanatoasa si are un efect benefic asupra florei intestinale.

 6. Roinita: Roinita are proprietati calmante si relaxante. Aceasta poate ajuta la reducerea stresului si a tensiunii din sistemul digestiv. Prin reducerea inflamatiei si a disconfortului, roinita contribuie la un mediu mai sanatos in tractul intestinal.

Va dorim multa sanatate!

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

204 lei 187 lei

Avantaj client 17 lei

Crema pentru hemoroizi si fisuri anale

94 lei 87 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

156 lei 137 lei

Avantaj client 19 lei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor

89 lei 79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale

24 lei 19 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

408 lei 369 lei

Avantaj client 39 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

614 lei 555 lei

Avantaj client 59 lei

Statistica de opinii

Avem 467 opinii sau întrebări de la 263 femei și bărbați 204. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.