Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 28/07/2023

George, Slatina

Hemoroizii interni și prostata

De cand am hemoroizi interni au aparut problemele de urinare: jet urinar slab, presiune in zona pelviana, urinari dese si senzatie de arsura in zona posterioara, cat si pe piciorul stang. Am incercat toate cremele (chiar si unele straine, NeoHealar, PreparationH), am facut 3 sedinte de ligaturari, insa hemoroizii persista. Eu simt ca ei pun presiune pe prostata (la aplicarea unor creme, imediat apare senzatia de urinare). Ma ingrijoreaza presiunea inghinala (pe ambele parti). Se poate sa fi aparut o prostatita? Nu exista alte dureri sau umflaturi, iar acest disconfort inghinal apare dupa defecatie. Va multumesc anticipat.

Suferiti de constipatie?

Doar iarna.

Aveti un diagnostic de la doctor?

Hemoroizi interni, 3/4

Ridicati greutati deseori?

Nu

Aveti mancarimi?

Da

Suferiti de diaree?

Nu

Radu

Daily Contributor

Prostatita se refera la inflamarea prostatei, o mica glanda situata sub vezica urinara la barbati, care produce lichidul seminal ce transporta spermatozoizii. Prostatita poate aparea in diverse forme, fiecare cu propriul set de simptome. Poate fi acuta (de scurta durata) sau cronica (de lunga durata).

Hemoroizii nu afecteaza direct urinarea si nu pun presiune pe prostata. Hemoroizii si problemele de prostata sunt conditii diferite, care se manifesta prin simptome si complicatii diferite.

Senzatia de urinare poate sa apara si ca un efect psihologic. Daca ati experimentat durere la aplicarea cremelor sau in general la atingerea hemoroizilor, senzatia de urinare poate fi un mecanism de aparare a organismului care anticipeaza durerea.

Da, simptomele pe care le descrieti - jet urinar slab, urinari frecvente, presiune sau durere in zona pelviana, arsuri - pot fi semne ale unei probleme de prostata, cum ar fi prostatita! De asemenea, pot fi semne ale unei infectii ale tractului urinar sau chiar ale unei probleme mai grave, cum ar fi hiperplazia benigna de prostata sau cancerul de prostata.

Disconfortul inghinal, pe de alta parte, poate fi legat de o serie de alte probleme, inclusiv hernii inghinale sau o infectie.

Trebuie neaparat sa mergeti la doctor pt un diagnostic clar. Recomandat ar fi sa mergeti la un urolog pt o verificare la prostata si la un proctolog pt hemoroizi.

Legat de hemoroizi, ati identificat factorii de risc? In afara de Constipatie?

Noi asta anuntam pe acest site aproape in permanenta: nu exista vindecare fara schimbarea stilului de viata. Trebuie sa fim atenti la dieta, ce sport facem, sa nu stam mult la toaleta etc.

Iarna, cand stiti ca incep problemele cu Constipatia, consumati un supliment de fibre alimentare, cum este Hemostop Fibre. Cand stati pe scaun, folositi o perna pentru hemoroizi. O astfel de perna folosita in mod corect poate fi extrem de benefica.

Va dorim multa sanatate!
 

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

224.97 lei 203.97 lei

Avantaj client 21 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei

Avantaj client 18 lei

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

434.97 lei 397.97 lei

Avantaj client 37 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

609.97 lei 579.97 lei

Avantaj client 30 lei

Statistica de opinii

Avem 473 opinii sau întrebări de la 267 femei și bărbați 206. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.