Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 12/05/2020

Lorela, Brasov

De un an de zile am probleme cu constipatia. Scaun sub forma de bilute si uneori mucus

Buna ziua! De un an de zile am probleme cu constipatia. Scaun sub forma de bilute si uneori mucus. Am fost la medic, am primit ca recomandare sa mananc mai multe fibre, lichide si utilizare 3 luni de bifido-plus. Este drept ca cu primele 2 recomandari nu ma prea descurc. Problema este ca in ultima vreme am dureri slabe, dar exista. Ce recomandari aveti? Dupa ce va trece aceasta perioada voi merge din nou la medic.

Carmen

Weekly Contributor

Nimeni nu va poate ajuta daca nu urmati recomandarile de tratament. Ce poate fi mai usor decat sa consumati supe, ciorbe si apa? Minim 2 litri pe zi. Urmati tratamentul care v-a fost prescris cu mare atentie timp de 3 luni. Pe urma puteti evalua - a fost sau nu eficient?

Faceti o programare la un doctor proctolog cat mai repede. Mucusul in scaun nu este niciodata un semn bun:

  1. Infectii intestinale: Unele infectii intestinale, precum infectiile bacteriene sau parazitare, pot determina producerea excesiva de mucus in tractul intestinal.

  2. Sindromul de intestin iritabil (SII): Persoanele care sufera de SII pot prezenta modificari in tranzitul intestinal, inflamatie usoara si secretie excesiva de mucus.

  3. Boala inflamatorie intestinala (BII): BII, care include afectiuni precum boala Crohn si colita ulcerativa, poate provoca inflamatie persistenta in tractul gastrointestinal, ceea ce poate duce la secretie excesiva de mucus in scaun.

  4. Hemoroizii: Hemoroizii inflamati pot provoca si ei secretie de mucus in scaun.

  5. Polipi sau tumori: Uneori, prezenta mucusului in scaun poate fi asociata cu polipi sau tumori la nivelul colonului sau rectului.

  6. Intoleranta alimentara: Unele persoane pot prezenta intoleranta la anumite alimente, cum ar fi lactoza sau glutenul, si aceasta poate duce la aparitia mucusului in scaun.

  7. Alte afectiuni: Exista si alte afectiuni, cum ar fi diverticulita, colita ischemica sau sindromul de malabsorbtie, care pot fi asociate cu secretia de mucus in scaun.

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

224.97 lei 203.97 lei

Avantaj client 21 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei

Avantaj client 18 lei

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

434.97 lei 397.97 lei

Avantaj client 37 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

609.97 lei 579.97 lei

Avantaj client 30 lei

Statistica de opinii

Avem 473 opinii sau întrebări de la 267 femei și bărbați 206. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.