Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 25/06/2018

Visan Alina, Bucuresti

De cateva ore am simtit in zona rectala o umflatura iesita inafara

Buna seara, de cateva ore am simtit in zona rectala o umflatura iesita inafara (oarecum ca atunci cand esti constipat si reusesti intr/un final sa iesi afara) inafara jenei pe care o am, am incercat sa introduc un supozitor banuind ca este vba de un hemoroid si nu am reusit sa l intoduc parca ceva obstructiona si dureros zona aceea! Ce este de facut?

Carmen

Weekly Contributor

In conditia dumneavoastra va recomandam sa faceti cat mai repede un control medical de specialitate. Hemoroizii externi sunt vene iritate si umflate, iar fisurile anale sunt mici rupturi ale mucoasei din zona. Daca nu sunteti convinsi ca aveti hemoroizi, un consult de specialitate, la medic, va va furniza diagnosticul corect. in cazul hemoroizilor durerea din zona anala este persistenta si se amplifica in momentul defecatiei si in anumite pozitii adoptate (de exemplu atunci cand stati mai mult timp pe scaun).

Mancarimea, sangerarile anale sunt un alte simptome. Atunci cand sangele si/sau mucozitatile sunt prezente in scaun, simptomul reprezinta, in special, o manifestare a hemoroizilor.

in ceea ce priveste localizarea, putem sa ne facem si singuri o minima examinare, prin palparea zonei anale. Daca in zona anala se simte o umflatura ca o biluta, acest aspect este specific hemoroizilor externi.

Puteti sa va faceti si singura o examinare, cu ajutorul unei oglinzi, si sa comparati ceea ce vedeti in zona anala cu poze cu hemoroizi (le gasiti pe internet).

Dar, totusi, cel mai corect diagnostic si mai sigur va fi pus prin consult direct de catre un medic specialist. Dupa ce aveti un diagnostic concret, va asteptam sa discutam de masurile care se pot lua.

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

224.97 lei 203.97 lei

Avantaj client 21 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei

Avantaj client 18 lei

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

434.97 lei 397.97 lei

Avantaj client 37 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

609.97 lei 579.97 lei

Avantaj client 30 lei

Statistica de opinii

Avem 473 opinii sau întrebări de la 267 femei și bărbați 206. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.