Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 26/06/2023

Larisa, Cluj-Napoca

Cat dureaza tratamentul cu Vimovo?

Mi-a fost prescris Vimovo ( poliartrita reumatoida) dar nu mai vad ce scrie pe cutie. Si nici nu mai am reteta. Cat dureaza tratamentul?

Suferiti de constipatie?

uneori

Aveti un diagnostic de la doctor?

da, poliartrita reumatoida

Ridicati greutati deseori?

nu

Aveti mancarimi?

nu

Aveti sangerari?

nu

Suferiti de diaree?

nu

Stati pe scaun multe ore?

da

Lokös Csaba

Monthly Contributor

Poliartrita reumatoida (PR) este o afectiune cronica autoimuna, care afecteaza in principal articulatiile, dar poate implica si alte organe si sisteme din organism. Este considerata una dintre cele mai comune forme de artrita inflamatorie.

in poliartrita reumatoida, sistemul imunitar al organismului ataca in mod eronat membrana sinoviala, care este tesutul care captuseste interiorul articulatiilor. Acest proces inflamator determina umflarea, durerea si rigiditatea articulatiilor afectate. Pe masura ce boala progreseaza, inflamatia poate duce la deteriorarea articulatiilor, afectand functionalitatea si mobilitatea acestora.

Simptomele caracteristice ale poliartritei reumatoide includ durere articulara persistenta, rigiditate matinala prelungita, umflaturi si sensibilitate la nivelul articulatiilor, oboseala, slabiciune generala, febra usoara si pierderea apetitului. Boala poate afecta si alte organe, cum ar fi plamanii, inima, vasele de sange si ochii.

Tratamentul poliartritei reumatoide are ca obiective ameliorarea simptomelor, reducerea inflamatiei, prevenirea deteriorarii articulatiilor si imbunatatirea calitatii vietii. Acesta poate implica administrarea de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), corticosteroizi, medicamente modulatoare ale raspunsului imun (cum ar fi metotrexatul sau inhibitorii de factor de necroza tumorala), fizioterapie, terapie ocupationala si modificari ale stilului de viata. Este important ca tratamentul sa fie personalizat in functie de nevoile si stadiul bolii la fiecare pacient in parte si sa fie monitorizat de catre un specialist in reumatologie.

Vimovo este un medicament care contine o combinatie de esomeprazol si naproxen, utilizat in tratamentul simptomatic al osteoartritei, poliartritei reumatoide si spondilitei anchilozante la adulti care sunt la risc de ulcer gastric sau duodenal asociat tratamentului cu medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).

Durata tratamentului cu Vimovo poate varia in functie de afectiunea tratata, de severitatea simptomelor si de raspunsul individual la tratament. Durata tratamentului este stabilita de catre medicul dumneavoastra si poate varia de la cateva zile pana la cateva saptamani sau luni.

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

204 lei 187 lei

Avantaj client 17 lei

Crema pentru hemoroizi si fisuri anale

94 lei 87 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

156 lei 137 lei

Avantaj client 19 lei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor

89 lei 79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale

24 lei 19 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

408 lei 369 lei

Avantaj client 39 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

614 lei 555 lei

Avantaj client 59 lei

Statistica de opinii

Avem 467 opinii sau întrebări de la 263 femei și bărbați 204. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.