Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 24/07/2018

cristina, Iasi

Baietelul meu de 2 ani si 9 luni are un prolaps rectal foarte mare si puternic vascularizat

buna seara! baietelul meu de 2 ani si 9 luni are un prolaps rectal foarte mare si puternic vascularizat. nu mi-a dat nimeni nici o solutie in afara de schimbarea pozitiei de defecatie. il are de la nastere diar ca era mic, avea culoarea pielii si nu iesea la fiecare scaun ca acum. va rog sa-mi dati un sfat.

Carmen

Weekly Contributor

In caz de prolaps rectal la copil atat de mic solutia indicata de doctori este impingerea tesutului care iese din anus, folosind manusi chirurgicale si un gel lubrifiant. Aceasta presupune ca micutul sa fie supravegheat de cineva din familie de fiecare data cand foloseste olita. Puneti-i de 1-2 ori pe zi comprese cu ceai rece de coada-soricelului. Apoi, dupa cateva minute de mentinere a compresei (2-5 minute, cat suporta si copilasul) lasati copilasul dezbracat, intr-o camera incalzita (acum este vara, deci nu este o problema), circa 20-30 de minute. Aceste masuri, desi putine, trebuie aplicate zilnic, cu consecventa, pentru a avea rezultate.

Urmatoarele sugestii generale ar trebui discutate cu medicul tau:

  1. Consultarea unui specialist: Este esential sa discuti cu un gastroenterolog pediatric sau cu un chirurg pediatric. Acestia sunt medici specializati care au mai multa experienta cu probleme precum prolapsul rectal la copii.

  2. Evaluarea completa a problemelor: Este important sa se determine daca exista probleme medicale subiacente care cauzeaza sau contribuie la prolapsul rectal al fiului tau. Acest lucru ar putea implica teste cum ar fi o radiografie abdominala, un test de sange, sau alte proceduri.

  3. Gestionarea constipatiei: Daca fiul tau are probleme cu constipatia, acest lucru poate agrava prolapsul rectal. Asigura-te ca dieta lui este bogata in fibre, ofera-i multe lichide si, daca este necesar, discuta cu medicul despre posibilitatea utilizarii unui laxativ bland.

  4. Tratament chirurgical: in cazurile severe, poate fi necesar un tratament chirurgical pentru a corecta prolapsul rectal. Acest lucru ar trebui discutat cu un specialist.

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

224.97 lei 203.97 lei

Avantaj client 21 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei

Avantaj client 18 lei

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

434.97 lei 397.97 lei

Avantaj client 37 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

609.97 lei 579.97 lei

Avantaj client 30 lei

Statistica de opinii

Avem 473 opinii sau întrebări de la 267 femei și bărbați 206. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.