Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 10/02/2018

Andra, Timisoara

Anticonceptionalele sunt contraindicate pentru hemoroizi sau nu cauzeaza probleme?

Buna ziua, am uitat sa va intreb, este indicat sa consum ghimbir? Anticonceptionalele sunt contraindicate pentru hemoroizi sau nu cauzeaza probleme? (22 ani)

Carmen

Weekly Contributor

Buna ziua. Am sa va transmit raspunsul legat de ghimbir, care a mai fost distribuit pe acest forum. Ghimbirul este recunoscut pentru abilitatea sa de a intensifica circulatia sangelui. Procedand astfel, acesta ajuta in procesul de curatare a corpului de toxine in exces ca parte a tratamentului hemoroizilor. Circulatia sanguina defectuoasa duce la o acumulare suplimentara de toxine in celule. De asemenea, poate duce la sange mai gros. Cheagurile de sange mici se pot crea astfel mult mai usor. Tratamentul hemoroizilor trebuie sa contribuie la prevenirea formarii de cheaguri de sange, la curatarea si subtierea sangelui, precum si la imbunatatirea circulatiei. Iar ghimbirul face acest lucru. De asemeni, extractele de ghimbir au atat efecte antiinflamatorii, cat si antioxidante asupra celulelor. Nu numai ca aceasta planta imbunatateste circulatia sangelui si va ajuta sa va curatati in mod natural sangele, este, de asemenea, util pentru curatarea intestinelor de toxine si gaze, cat si pentru reducerea proceselor inflamatorii. in mod obisnuit, alimentele condimentate, picante, asa cum este si ghimbirul, nu provoaca dureri si nu sunt cauza dezvoltarii hemoroizilor. Cu toate acestea, daca hemoroizii sunt inflamati si durerosi umflati, alimentele picante trebuie reduse foaret mult sau chiar eliminate pe perioada cat hemoroizii sunt durerosi, putand fi consummate, in cantitati mici, dupa ameliorarea simptomelor. Mancarurile picante pot irita tractul digestiv si implicit si zona hemoroidala, daca sunt consummate in exces. In concluzie, ghimbirul trebuie consumat cu moderatie, pentru actiunile sale benefice, dar evitat in cazul in carea veti hemoroizi durerosi, insotiti de usturime si inflamare intensa.

In ceea ce priveste anticonceptionale, acestea pot influenteaza negativ hemoroizii. Hormonii din anticonceptionale provoaca probleme vasculare deci pot agrava hemoroizii.

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

224.97 lei 203.97 lei

Avantaj client 21 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei

Avantaj client 18 lei

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

434.97 lei 397.97 lei

Avantaj client 37 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

609.97 lei 579.97 lei

Avantaj client 30 lei

Statistica de opinii

Avem 473 opinii sau întrebări de la 267 femei și bărbați 206. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.