Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 24/01/2020

adi adrian, Petrosani

Am un hemoroid care a iesit in afara si nu se retrage

buna ziua. Am o problema de o saptamana.cred ca este un hemoroid care a iesit in afara si nu se retrage.este de marimea unei boabe de fasole si nu doare sau sangereaza.inainte de asta cu 2 luni simteam la stergere ca o bobita de mazare dar doar dupa scaun,apoi se retragea.am 48 de ani si nu am avut probleme niciodata cu hemoroizii.

Carmen

Weekly Contributor

Hemoroizii sunt o afectiune comuna si pot fi cauzati de o varietate de factori, inclusiv constipatie, obezitate si efort fizic excesiv.

Din descrierea dumneavoastra, pare sa fie un hemoroid extern, de dimensiunea unei boabe de fasole. Este bine ca nu aveti dureri sau sangerari, insa este important sa nu ignorati problema si sa luati masuri pentru a o trata.

Recomandarea mea este sa va prezentati la un consult medical pentru o evaluare completa si un diagnostic precis pt ca va apropiati de varsta de 50 de ani si un control este recomandat atunci. In functie de severitatea si stadiul hemoroidului, exista mai multe optiuni de tratament disponibile, de la schimbari in dieta si stilul de viata, la medicamente si proceduri chirurgicale.

Pana la consult, va sugerez sa evitati constipatia si sa mentineti o igiena riguroasa a zonei afectate. De asemenea, puteti aplica comprese reci pe zona pentru a reduce inflamatia si a ameliora disconfortul.

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

204 lei 187 lei

Avantaj client 17 lei

Crema pentru hemoroizi si fisuri anale

94 lei 87 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

156 lei 137 lei

Avantaj client 19 lei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor

89 lei 79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale

24 lei 19 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

408 lei 369 lei

Avantaj client 39 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

614 lei 555 lei

Avantaj client 59 lei

Statistica de opinii

Avem 467 opinii sau întrebări de la 263 femei și bărbați 204. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.