Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 14/06/2022

Marcel, Tr.Severin

Am scaun tare la inceput, simt dureri atunci,dupa care pe hîrtia igienică se vede singe roșu

Am perioade cand merg dimineata la toaleta, am scaun tare la inceput, simt dureri atunci,dupa care pe hirtia igienica se vede singe rosu,atunci cand ma sterg!Mi s-a mai intamplat atunci cand am scaun tare!Am dureri si dupa aceea ,cateodata si usturimi!Cateodata am si mancarime in zona abisului!La pipaire am simtit niste umflaturi in zona abisului in exterior!Dimineata am usoare dureri si trebuie sa merg la toaleta!Se intampla sa merg la toaleta si de cate 2 ori pe zi normal!Nu am stari febrile,am stari de ameteala de multi ani pentru care fac tratament cu betaserc,nu am palpitatii,daca fac efort mult timp obosesc.

Suferiti de constipatie?

Nu

Aveti un diagnostic de la doctor?

Nu

Lokös Csaba

Monthly Contributor

Care este zona abisului??

Pe baza descrierii dvs., exista mai multe posibilitati pentru cauza simptomelor. Una dintre ele poate fi reprezentata de hemoroizi, care sunt vene umflate in zona anala si rectala. Hemoroizii pot cauza sangerare, durere si disconfort in timpul sau dupa defecatie. Alte afectiuni, cum ar fi fisurile anale sau inflamatia rectala, ar putea fi de asemenea implicate.

Scaunul tare poate produce hemoroizi si fisuri anale. Legat de scaunul tare va recomandam urmatoarele:

  1. Consumati o dieta bogata in fibre: Fibrele alimentare ajuta la mentinerea scaunelor moi si regulate. Includeti in alimentatie fructe, legume, cereale integrale, seminte si leguminoase. Adaugarea treptata a fibrelor in alimentatie poate fi benefica pentru a evita disconfortul abdominal asociat cu o crestere brusca a consumului de fibre.

  2. Beti suficienta apa: Hidratarea adecvata este importanta pentru a mentine scaunele moi. Asigurati-va ca consumati cantitatea recomandata de apa pe parcursul zilei.

  3. Evitati alimentele care pot cauza constipatie: Anumite alimente pot contribui la constipatie si scaun tare. Printre acestea se numara alimentele procesate, bogate in grasimi, lactatele in exces si alimentele bogate in zahar. incercati sa limitati consumul acestora.

  4. Faceti miscare regulat: Activitatea fizica ajuta la stimularea motilitatii intestinale. Efectuati exercitii moderate in mod regulat, cum ar fi mersul pe jos, alergarea usoara sau yoga.

  5. Luati in considerare suplimentele de fibre: Daca nu puteti obtine suficiente fibre din alimente, puteti lua in considerare suplimente de fibre,  ex HemoStop Fibre.

  6. Evitati amanarea defecatiei: Ignorarea impulsului de a merge la toaleta poate duce la o deshidratare a scaunului si la constipatie. Raspundeti prompt la senzatia de a merge la toaleta si nu amanati defecatia.

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

204 lei 187 lei

Avantaj client 17 lei

Crema pentru hemoroizi si fisuri anale

94 lei 87 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

156 lei 137 lei

Avantaj client 19 lei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor

89 lei 79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale

24 lei 19 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

408 lei 369 lei

Avantaj client 39 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

614 lei 555 lei

Avantaj client 59 lei

Statistica de opinii

Avem 467 opinii sau întrebări de la 263 femei și bărbați 204. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.