Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 14/04/2020

Matache nicu, Potlogi

Am hemoroizi am făcut control si la 8,10 cm e bine doar un polip d 2 mm

Buna ziua am hemoroizi am făcut control si la 8,10 cm e bine doar un polip d 2 mm nu am dureri dar cînd stau p wc es cu sînge chiar și picura repet nu am dureri c pot face Multumesc!

Carmen

Weekly Contributor

Buna ziua! inteleg ca va confruntati cu o problema neplacuta. Hemoroizii pot fi o problema comuna si pot provoca sangerari si disconfort la nivelul anusului. Polipul identificat poate fi, de asemenea, o preocupare si necesita atentie medicala.

in ceea ce priveste recomandarile, va sugerez sa consultati un medic proctolog pentru o evaluare adecvata a hemoroizilor si a polipului. Este posibil sa fie necesara o interventie chirurgicala pentru tratarea acestora sau poate fi necesara o terapie conservatoare, cum ar fi aplicarea locala a unguentelor sau a altor medicamente.

in ceea ce priveste sangerarea care apare in timpul defecarii, este important sa evitati sa va fortati atunci cand va aflati pe toaleta. incercati sa va relaxati si sa nu stati pe toaleta pentru perioade lungi de timp. in plus, va recomand sa va asigurati ca aveti o dieta bogata in fibre si sa beti multa apa pentru a preveni constipatia.

De asemenea, evitati sa utilizati hartie igienica dura, deoarece aceasta poate agrava iritarea si sangerarea. in loc de aceasta, puteti utiliza servetele umede sau sa faceti o baie calda in zona afectata pentru a reduce disconfortul.

in general, recomandarea mea este sa mergeti la un medic proctolog pentru o evaluare adecvata si pentru a primi un plan de tratament personalizat. Nu ezitati sa cereti ajutorul medical daca simptomele dvs. persista sau se inrautatesc.

 

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

204 lei 187 lei

Avantaj client 17 lei

Crema pentru hemoroizi si fisuri anale

94 lei 87 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

156 lei 137 lei

Avantaj client 19 lei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor

89 lei 79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale

24 lei 19 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

408 lei 369 lei

Avantaj client 39 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

614 lei 555 lei

Avantaj client 59 lei

Statistica de opinii

Avem 467 opinii sau întrebări de la 263 femei și bărbați 204. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.