Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 28/01/2020

Andrei Niculescu, Iasi

Am fost la un control la o clinica specializata pe asa ceva si mi s-a spus ca am hemoroizi de gradul 3

Buna ziua, am 26 de ani si de ceva timp ma zbat cu hemoroizii. Am fost la un control la o clinica specializata pe asa ceva si mi s-a spus ca am hemoroizi de gradul 3. Mi s-a recomandat tratamentul prin ligaturarea imediata, si nu am stat pe ganduri. Pe langa pretul urias cerut de aceasta clinica (3600) vreau sa stiu daca e normal sa ies in 10 min din cabinetul doctorului imediat dupa tratament. Nu ma durut, mi s-a dat o crema marca lor nu pot face reclama in caz de dureri sau dupa fiecare spalare nu prea am inteles. Serviciul meu consta in sofat, stau mult pe scaun si sunt plecat cu lunile, tratamentul se face din 2 in 2 saptamani iar eu vin din 2 in 2 luni acasa. Vreau sa va intreb la ce riscuri ma expun daca plec asa (doar unul este legat) si daca a fost o decizie buna sa aleg acest tratament inlocul anesteziei si a laserului / bisturiu.

Adrian

Monthly Contributor

Hemoroidoplastia cu laser (LHP) poate fi o optiune viabila pentru tratarea hemoroizilor de gradul 3, in special atunci cand alte metode conservatoare sau minim invazive nu au avut succes sau nu sunt considerate adecvate. Procedura LHP poate ajuta la reducerea dimensiunii si a simptomelor hemoroizilor, cum ar fi sangerarea, durerea si senzatia de disconfort.

Exista anumite situatii in care hemoroidoplastia cu laser (LHP) poate sa nu fie indicata sau poate fi mai putin eficienta pentru tratarea hemoroizilor de gradul 3. Aceste situatii pot include:

  1. Dimensiunea si severitatea hemoroizilor: in cazul hemoroizilor de gradul 3 care sunt foarte mari, prolapsati sau insotiti de complicatii suplimentare, cum ar fi tromboza (formarea unui cheag de sange in hemoroid), poate fi necesara o interventie chirurgicala mai extinsa, cum ar fi hemoroidectia sau hemoroidopexia, in locul LHP.

  2. Prezenta hemoroizilor externi: Hemoroidoplastia cu laser este mai eficienta pentru tratarea hemoroizilor interni. Daca aveti hemoroizi externi pronuntati, procedurile chirurgicale mai specifice, cum ar fi excizia (indepartarea) hemoroizilor externi, pot fi necesare.

  3. Complicatii suplimentare: Daca exista alte afectiuni asociate cu hemoroizii, cum ar fi fisuri anale, abcese perianale sau infectii, poate fi necesara abordarea si tratarea acestor probleme inainte de a efectua o procedura de LHP.

  4. Situatii medicale specifice: Anumite afectiuni medicale, cum ar fi tulburarile de coagulare a sangelui, infectiile severe, imunosupresia pot necesita precautii suplimentare sau pot fi contraindicatii pentru LHP.

Propuneti doctorului dumneavoastra si procedura LHP si vedeti ce feedback primiti.

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

204 lei 187 lei

Avantaj client 17 lei

Crema pentru hemoroizi si fisuri anale

94 lei 87 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

156 lei 137 lei

Avantaj client 19 lei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor

89 lei 79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale

24 lei 19 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

408 lei 369 lei

Avantaj client 39 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

614 lei 555 lei

Avantaj client 59 lei

Statistica de opinii

Avem 467 opinii sau întrebări de la 263 femei și bărbați 204. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.