Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Added on 26/01/2016

Catalin, Craiova

Revin si arat faptul ca beau undeva la 4-5 litri de apa pe zi Miscare fac multa, joc fotbal, tenis de camp

Buna seara
Revin si arat faptul ca beau undeva la 4-5 litri de apa pe zi
Miscare fac multa, joc fotbal, tenis de camp
Serviciul e unul in care din 8 ore la birou daca stau 3 ore pe scaun, iar acele ore nu sunt legate
Nu stiu care ar fi cauza avand in vedere ca am un stil de viata sanatos din punctul meu de vedere
Poate fi din cauza stresulu ca am un seeviciu cam stresant
Cred ca o sa incerc pachetul dvs in viitorul apropiat
Care este pretul?
Multunesc

Radu

Daily Contributor

Pretul se poate modifica in timp; intrati pe hemostop.ro/lista-produselor-hemostop pentru detalii legate de pret.

Constipatia poate aparea si ca urmare a unei diete deficitare. Din cauza ritmului alert la care suntem supusi, multi oameni "o iau pe scurtatura" si nu mai consuma la amiaza mancare calda in special supe sau ciorbe. O dieta bazata strict pe sandwich-uri si fast food va avea consecinte negative pe termen mediu si lung.

Suplimentarea dietei cu fibre alimentare este foarte eficienta pentru reglarea tranzitului. Este foarte important sa rezolvati problema cu constipatia. In situatia in care constipatia persista, vindecarea nu este posibila. Trebuie sa aveti in vedere acest lucru si dupa tratarea cu succes a hemoroizilor. Nu este extraordinar de greu sa te vindeci de hemoroizi, ceea ce este cu adevar greu este sa ramai vindecat pe termen lung.

Exista o stransa legatura intre stres si constipatie. Sistemul digestiv este influentat de sistemul nervos, iar stresul poate afecta in mod direct functionarea acestuia. Exista mai multe mecanisme prin care stresul poate contribui la constipatie:

  1. Modificarea motilitatii intestinale: Stresul poate determina o crestere a activitatii nervoase simpatico-adrenergice, ceea ce poate duce la o scadere a contractiilor musculare normale ale intestinului (peristaltism). Aceasta poate duce la o miscare mai lenta a alimentelor prin tractul digestiv, favorizand aparitia constipatiei.

  2. Dezechilibre hormonale: Stresul cronic poate afecta nivelurile hormonilor din organism, inclusiv hormonii implicati in reglarea digestiei. De exemplu, stresul poate determina o scadere a nivelului de serotonina, un neurotransmitator care joaca un rol important in reglarea tranzitului intestinal. Aceste dezechilibre hormonale pot contribui la aparitia constipatiei.

  3. Schimbarea obiceiurilor alimentare: Persoanele supuse stresului pot avea tendinta de a manca in graba sau de a adopta diete nesanatoase, bogate in alimente procesate si sarace in fibre. Aceasta poate duce la o scadere a aportului de fibre, care sunt esentiale pentru mentinerea unui tranzit intestinal sanatos si prevenirea constipatiei.

  4. Modificari ale microbiotei intestinale: Stresul poate afecta echilibrul bacteriilor benefice din intestin, cunoscut sub numele de microbiota intestinala. Aceste modificari pot influenta functionarea normala a tractului digestiv si pot contribui la aparitia constipatiei.

Este important sa mentionez ca stresul poate afecta fiecare persoana in mod diferit si nu toate persoanele supuse stresului vor dezvolta constipatie. Cu toate acestea, exista o conexiune recunoscuta intre stres si functionarea sistemului digestiv.

Va dorim multa sanatate!

* Disclaimer: Rezultatele reflectă experiența consumatorului individual cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Distribuie o recenzie

Acesta este un pas opțional, dar dacă alegeți să vă verificați numărul de telefon veți primi actualizări de pe site prin SMS și veți putea modifica informațiile pe care le trimiteți.

Codul este necesar Verificarea telefonului a eșuat! Numarul dvs. de telefon a fost verificat!

Am trimis codul de verificare prin sms la numărul dvs.

Vă rugăm să ajutați alte persoane care suferă de hemoroizi și / sau fisuri anale care distribuie acest conținut

Vă ascultăm. Ce problemă medicală aveți?

Orașul este obligatoriu

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

224.97 lei 203.97 lei

Avantaj client 21 lei

Crema pentru hemoroizi si fisuri anale

94.79 lei 87.79 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei

Avantaj client 18 lei

Învinge constipația cu ajutorul Fibrelor

89.79 lei 79.79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai de uz intern pentru hemoroizi sau fisuri anale

34.79 lei 29.79 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

434.97 lei 397.97 lei

Avantaj client 37 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

609.97 lei 579.97 lei

Avantaj client 30 lei

Statistica de opinii

Avem 473 opinii sau întrebări de la 267 femei și bărbați 206. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.