Platforma CeAmDoctore.ro

oferă resurse medicale

pentru pacienți

Efectele fumatului asupra sănătății respiratorii

Fumatul este o problema majora de sanatate publica, avand consecinte devastatoare asupra sistemului respirator. Studiile demonstreaza ca substantele chimice nocive din fumul de tigara pot cauza numeroase afectiuni si pot agrava simptomele celor care sufera deja de afectiuni respiratorii. In acest articol exploram impactul negativ al fumatului asupra sanatatii respiratorii si importanta renuntarii la acest obicei.

Efectele fumatului asupra cailor respiratorii: Fumul de tigara contine peste 7.000 de substante chimice, dintre care peste 70 sunt cunoscute ca fiind cancerigene. Cand fumam, aceste substante patrund in plamani, iritand si inflamand caile respiratorii. In timp, expunerea repetata la fumul de tigara poate duce la dezvoltarea afectiunilor respiratorii cronice, cum ar fi bronsita cronica si boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC).

Impactul asupra plamanilor: Plamanii sunt organul principal implicat in procesul respirator, iar fumatul are un impact negativ semnificativ asupra functionarii lor. Substantele chimice din fumul de tigara pot deteriora structura plamanilor, conducand la formarea de tesut cicatricial si la diminuarea capacitatii de respiratie. In plus, fumatul creste riscul de aparitie a cancerului pulmonar, una dintre cele mai grave afectiuni respiratorii.

Efectele asupra sistemului imunitar: Fumatul slabeste sistemul imunitar al organismului, facandu-l mai vulnerabil la infectii respiratorii. Persoanele fumatoare sunt mai predispuse la dezvoltarea infectiilor respiratorii frecvente, cum ar fi pneumoniile si bronsitele. Sistemul imunitar slabit are dificultati in a lupta eficient impotriva agentilor patogeni, ceea ce poate duce la complicatii severe in cazul unor infectii respiratorii.

Renuntarea la fumat si beneficiile pentru sanatatea respiratorie: Chiar si dupa multi ani de fumat, renuntarea la acest obicei aduce numeroase beneficii pentru sanatatea respiratorie. Dupa doar cateva luni de la incetarea fumatului, plamanii incep sa se regenereze si sa-si recapete functionalitatea. Riscul de aparitie a afectiunilor respiratorii cronice scade semnificativ, iar capacitatea pulmonara se imbunatateste treptat.

Concluzie: Fumatul are un impact devastator asupra sanatatii respiratorii. Substantele chimice din fumul de tigara irita si inflameaza caile respiratorii, conducand la afectiuni cronice si la deteriorarea plamanilor. Renuntarea la fumat reprezinta cea mai buna optiune pentru a proteja sanatatea respiratorie si a reduce riscul de complicatii grave. Este important sa constientizam efectele nocive ale fumatului si sa sprijinim eforturile de renuntare la acest obicei, pentru o viata mai sanatoasa si mai plina de vitalitate.

Listam mai jos o scurta sesiune de intrebari si raspunsuri:

 1. Ce efecte are fumatul asupra sanatatii respiratorii?

Fumatul are un impact semnificativ asupra sanatatii respiratorii. Cand fumezi, substantele chimice prezente in fumul de tutun ajung in plamani si pot provoca o serie de probleme. Printre acestea se numara inflamarea cailor respiratorii, cresterea productiei de mucus, reducerea capacitatii plamanilor de a functiona eficient si deteriorarea tesutului pulmonar. Aceste efecte pot duce la diverse afectiuni respiratorii si pot agrava simptomele celor deja existente.

 1. Cum poate fumatul afecta plamanii?

Fumatul poate afecta plamanii in mai multe moduri. Fumul inhalat contine substante chimice nocive care pot irita si inflama tesuturile si caile respiratorii. De asemenea, substantele chimice din fum pot distruge treptat tesutul pulmonar si pot afecta capacitatea plamanilor de a-si indeplini functiile normale. Aceasta poate duce la scaderea capacitatii de absorbtie a oxigenului si eliminare a dioxidului de carbon, precum si la aparitia unor afectiuni grave cum ar fi cancerul pulmonar si boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC).

 1. Care sunt bolile respiratorii legate de fumat?

Bolile respiratorii legate de fumat includ o gama larga de afectiuni care afecteaza plamanii si caile respiratorii. Printre cele mai comune se numara BPOC, bronsita cronica, enfizemul si cancerul pulmonar. Aceste afectiuni pot avea consecinte grave asupra sanatatii si pot reduce calitatea vietii pacientilor afectati.

 1. Care sunt principalele afectiuni respiratorii cauzate de fumat?

Fumatul este un factor major de risc pentru mai multe afectiuni respiratorii grave. Printre cele mai comune afectiuni cauzate de fumat se numara:

 • BPOC: Boala pulmonara obstructiva cronica este o afectiune progresiva care afecteaza caile respiratorii si provoaca simptome precum dificultatea respiratorie, tusea si productia excesiva de mucus.

 • Cancerul pulmonar: Fumatul este cauza principala a cancerului pulmonar, o afectiune grava caracterizata prin cresterea necontrolata a celulelor maligne in plamani.

 • Bronsita cronica: Fumatul poate provoca inflamatia persistenta a cailor respiratorii, ceea ce duce la bronsita cronica. Aceasta se manifesta prin tuse persistenta, productie excesiva de mucus si dificultati respiratorii.

 • Enfizemul: Fumatul poate deteriora tesutul pulmonar si poate duce la dezvoltarea enfizemului, o afectiune in care tesutul pulmonar elastic se distruge treptat. Acest lucru duce la scaderea elasticitatii plamanilor si la dificultati in expirare.

 1. Ce este BPOC si cum este legata de fumat?

BPOC, sau boala pulmonara obstructiva cronica, este o afectiune progresiva caracterizata prin dificultatea respiratorie persistenta. Fumatul este cauza principala a BPOC. Substantele chimice nocive din fumul de tutun irita si inflameaza caile respiratorii, determinand o inflamatie cronica care provoaca deteriorarea progresiva a tesutului pulmonar. Aceasta duce la ingustarea cailor respiratorii si la dificultati in expirare. Simptomele BPOC includ tusea persistenta, productia excesiva de mucus si dificultatea respiratorie.

 1. Cum poate fumatul contribui la aparitia cancerului pulmonar?

Fumatul este cea mai importanta cauza a cancerului pulmonar. Substantele chimice toxice din fumul de tutun pot provoca modificari genetice in celulele pulmonare, determinandu-le sa se divida si sa se inmulteasca necontrolat. Aceasta conduce la formarea unor tumori maligne in plamani. Fumatorii au un risc mult mai mare de a dezvolta cancer pulmonar in comparatie cu nefumatorii, iar riscul creste odata cu cantitatea de tigari fumate si durata expunerii la fumul de tutun.

 1. Cum poate fumatul afecta capacitatea plamanilor de a functiona corect?

Fumatul poate afecta capacitatea plamanilor de a functiona corect prin mai multe mecanisme. In primul rand, substantele chimice din fumul de tutun pot provoca inflamatie si leziuni ale tesutului pulmonar, ceea ce duce la scaderea elasticitatii plamanilor. Aceasta face mai dificila expansiunea si contractia normala a plamanilor in timpul respiratiei.

In al doilea rand, fumul de tutun poate provoca productia excesiva de mucus in plamani, ceea ce duce la infundarea cailor respiratorii si la dificultati in eliminarea mucusului.

De asemenea, fumatul reduce capacitatea plamanilor de a absorbi oxigenul si de a elimina dioxidul de carbon din sangele circulant, ceea ce poate duce la scaderea nivelului de oxigen si la cresterea nivelului de dioxid de carbon in organism.

 1. Ce este bronsita cronica si cum este asociata cu fumatul?

Bronsita cronica este o afectiune caracterizata prin inflamatia persistenta a cailor respiratorii, ceea ce duce la productia excesiva de mucus si la tuse persistenta. Fumatul este principalul factor de risc pentru dezvoltarea bronsitei cronice. Substantele chimice nocive din fumul de tutun irita si inflameaza caile respiratorii, determinand secretia excesiva de mucus si tusea persistenta. Fumatorii cronicizati au un risc mai mare de a dezvolta bronsita cronica si de a experimenta simptome severe asociate, cum ar fi tusea persistenta cu productie excesiva de mucus si dificultati respiratorii.

 1. Cum poate fumatul afecta sanatatea respiratorie?

Fumatul poate afecta negativ sanatatea respiratorie in mai multe moduri. Prin inhalarea fumului de tutun, substantele chimice nocive ajung in plamani si pot provoca inflamatie, leziuni ale tesutului pulmonar si distrugerea celulelor sanatoase. Acest lucru poate duce la o gama larga de afectiuni respiratorii, cum ar fi BPOC, bronsita cronica, enfizemul si cancerul pulmonar.

Fumatul poate provoca, de asemenea, ingustarea cailor respiratorii si afectarea elasticitatii plamanilor, ceea ce duce la dificultati respiratorii si scaderea capacitatii de a face efort fizic.

De asemenea, fumatul poate afecta sistemul imunitar al plamanilor, facandu-i mai susceptibili la infectii respiratorii precum pneumonia si bronsita.

 1. Exista vreun beneficiu al fumatului asupra sanatatii respiratorii?

Nu exista niciun beneficiu al fumatului asupra sanatatii respiratorii. Fumatul este daunator plamanilor si sistemului respirator in general. Fumul de tutun contine peste 7.000 de substante chimice, dintre care peste 70 sunt cunoscute ca fiind cancerigene. Aceste substante chimice irita si inflameaza caile respiratorii, ducand la o serie de afectiuni respiratorii si la deteriorarea plamanilor.

 1. Pot fi reversibile efectele fumatului asupra sanatatii respiratorii?

Renuntarea la fumat poate avea beneficii semnificative asupra sanatatii respiratorii. Desi unele efecte ale fumatului asupra plamanilor pot fi ireversibile, in special in cazul leziunilor structurale severe, renuntarea la fumat poate incetini progresia afectiunilor respiratorii si poate reduce riscul de complicatii grave. De asemenea, plamanii au capacitatea de a se regenera si de a se repara intr-o oarecare masura dupa incetarea expunerii la fumul de tutun. Respiratia devine mai usoara, tusea si productia excesiva de mucus se reduc, iar riscul de exacerbari si complicatii scade.

 1. Ce se intampla cu plamanii dupa ce renunti la fumat?

Dupa ce renunti la fumat, plamanii incep sa se repare si sa se regenereze treptat. Inflamatia si iritatia cailor respiratorii se reduc, iar functia pulmonara incepe sa se imbunatateasca. Treptat, plamanii recupereaza elasticitatea si capacitatea de a expulza mucusul si de a absorbi oxigenul intr-un mod mai eficient. Pe masura ce timpul trece, riscul de dezvoltare a afectiunilor respiratorii si a complicatiilor asociate fumatului scade treptat.

 1. Cat timp dureaza pana cand sanatatea respiratorie revine la normal dupa renuntarea la fumat?

Perioada de recuperare a sanatatii respiratorii dupa renuntarea la fumat poate varia de la persoana la persoana si depinde de factori precum durata si intensitatea fumatului, starea initiala a plamanilor si prezenta altor afectiuni. Cu toate acestea, se estimeaza ca plamanii incep sa se regenereze si sa se repare inca din primele saptamani dupa renuntarea la fumat. In timp, functia pulmonara se imbunatateste, simptomele respiratorii se reduc si riscul de complicatii scade. Procesul de recuperare poate continua ani de zile, iar renuntarea definitiva la fumat este esentiala pentru mentinerea sanatatii respiratorii pe termen lung.

 1. Pot fi diminuate riscurile pentru sanatatea respiratorie prin reducerea numarului de tigari fumate?

Reducerea numarului de tigari fumate poate avea unele beneficii pentru sanatatea respiratorie, dar riscul ramane semnificativ. Substantele chimice toxice din fumul de tutun pot provoca daune ireversibile plamanilor chiar si atunci cand se fumeaza o cantitate mai mica de tigari. Cel mai bun mod de a reduce riscurile pentru sanatatea respiratorie este renuntarea completa la fumat. Renuntarea definitiva la fumat aduce cele mai semnificative beneficii pentru sanatatea plamanilor si reduce riscul de afectiuni respiratorii grave.

 1. Ce alte masuri preventive pot fi luate pentru a mentine sanatatea respiratorie in cazul fumatorilor?

Pe langa renuntarea la fumat, exista si alte masuri preventive care pot fi luate pentru a mentine sanatatea respiratorie in cazul fumatorilor:

 • Evitarea fumatului pasiv: Expunerea la fumul de tutun al altor fumatori poate avea efecte similare asupra sanatatii respiratorii. Este important sa eviti sa fii expus la fumul de tutun in spatiile inchise si sa cauti medii cu aer curat.

 • Adoptarea unui stil de viata sanatos: O alimentatie echilibrata, activitatea fizica regulata si mentinerea unei greutati corporale sanatoase pot sprijini sanatatea generala si sanatatea respiratorie.

 • Monitorizarea sanatatii respiratorii: Fumatorii ar trebui sa fie constienti de simptomele sau schimbarile semnificative ale sanatatii respiratorii si sa consulte un medic in cazul aparitiei acestora. Examinarile medicale regulate si testele pulmonare pot ajuta la depistarea precoce a afectiunilor respiratorii si la interventia prompta.

 • Evitarea poluantilor si a substantelor toxice: Exprimarea in medii cu aer poluat si evitarea expunerii la substante chimice nocive, cum ar fi fumul de tigari, poluantii atmosferici si substantele iritante, poate ajuta la protejarea sanatatii respiratorii.

Produse pentru hemoroizi, fisuri anale și mâncărimi în zona anală

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

Pachetul conține

1 Cremă

1 Fibră

2 Ceaiuri

224.97 lei 203.97 lei Avantaj client 21 lei

Spray HemoStop® pentru Hemoroizi si Fisuri Anale, 20ml

89.97 lei 79.97 lei Avantaj client 10 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei Avantaj client 7 lei
VEZI DETALII

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei Avantaj client 18 lei
VEZI DETALII

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei Avantaj client 10 lei
VEZI DETALII

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei Avantaj client 5 lei
VEZI DETALII

Perna Regular 100kg pentru hemoroizi

157.79 lei 137.79 lei Avantaj client 20 lei

Perna ConfortMax 100kg pentru hemoroizi

167.79 lei 147.79 lei Avantaj client 20 lei

Pachet de sapunuri pentru hemoroizi

Pachetul conține

1 Săpun pentru dimineață

1 Săpun de zi

1 Săpun de seară

113.91 lei 97.79 lei Avantaj client 16.12 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

Pachetul conține

2 Creme

2 Fibre

4 Ceaiuri

434.97 lei 397.97 lei Avantaj client 37 lei

Perna ConfortMax 130kg pentru hemoroizi

187.79 lei 167.79 lei Avantaj client 20 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop de dimineață, 100gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop de zi, 100gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop pentru seară, 100 gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

Pachetul conține

3 Creme

3 Fibre

6 Ceaiuri

609.97 lei 579.97 lei Avantaj client 30 lei

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

Pachetul conține

1 Cremă

1 Fibră

2 Ceaiuri

224.97 lei 203.97 lei Avantaj client 21 lei

Spray HemoStop® pentru Hemoroizi si Fisuri Anale, 20ml

89.97 lei 79.97 lei Avantaj client 10 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei Avantaj client 7 lei
VEZI DETALII

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

Pachetul conține

1 Cremă

1 Fibră

2 Ceaiuri

224.97 lei 203.97 lei Avantaj client 21 lei

Spray HemoStop® pentru Hemoroizi si Fisuri Anale, 20ml

89.97 lei 79.97 lei Avantaj client 10 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei Avantaj client 7 lei
VEZI DETALII

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

Pachetul conține

1 Cremă

1 Fibră

2 Ceaiuri

224.97 lei 203.97 lei Avantaj client 21 lei

Spray HemoStop® pentru Hemoroizi si Fisuri Anale, 20ml

89.97 lei 79.97 lei Avantaj client 10 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei Avantaj client 7 lei
VEZI DETALII

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

Pachetul conține

1 Cremă

1 Fibră

2 Ceaiuri

224.97 lei 203.97 lei Avantaj client 21 lei

Spray HemoStop® pentru Hemoroizi si Fisuri Anale, 20ml

89.97 lei 79.97 lei Avantaj client 10 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei Avantaj client 7 lei
VEZI DETALII

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei Avantaj client 18 lei
VEZI DETALII

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei Avantaj client 10 lei
VEZI DETALII

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei Avantaj client 5 lei
VEZI DETALII

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei Avantaj client 18 lei
VEZI DETALII

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei Avantaj client 10 lei
VEZI DETALII

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei Avantaj client 5 lei
VEZI DETALII

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei Avantaj client 18 lei
VEZI DETALII

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei Avantaj client 10 lei
VEZI DETALII

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei Avantaj client 5 lei
VEZI DETALII

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei Avantaj client 18 lei
VEZI DETALII

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei Avantaj client 10 lei
VEZI DETALII

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei Avantaj client 5 lei
VEZI DETALII

Perna Regular 100kg pentru hemoroizi

157.79 lei 137.79 lei Avantaj client 20 lei

Perna ConfortMax 100kg pentru hemoroizi

167.79 lei 147.79 lei Avantaj client 20 lei

Pachet de sapunuri pentru hemoroizi

Pachetul conține

1 Săpun pentru dimineață

1 Săpun de zi

1 Săpun de seară

113.91 lei 97.79 lei Avantaj client 16.12 lei

Perna Regular 100kg pentru hemoroizi

157.79 lei 137.79 lei Avantaj client 20 lei

Perna ConfortMax 100kg pentru hemoroizi

167.79 lei 147.79 lei Avantaj client 20 lei

Pachet de sapunuri pentru hemoroizi

Pachetul conține

1 Săpun pentru dimineață

1 Săpun de zi

1 Săpun de seară

113.91 lei 97.79 lei Avantaj client 16.12 lei

Perna Regular 100kg pentru hemoroizi

157.79 lei 137.79 lei Avantaj client 20 lei

Perna ConfortMax 100kg pentru hemoroizi

167.79 lei 147.79 lei Avantaj client 20 lei

Pachet de sapunuri pentru hemoroizi

Pachetul conține

1 Săpun pentru dimineață

1 Săpun de zi

1 Săpun de seară

113.91 lei 97.79 lei Avantaj client 16.12 lei

Perna Regular 100kg pentru hemoroizi

157.79 lei 137.79 lei Avantaj client 20 lei

Perna ConfortMax 100kg pentru hemoroizi

167.79 lei 147.79 lei Avantaj client 20 lei

Pachet de sapunuri pentru hemoroizi

Pachetul conține

1 Săpun pentru dimineață

1 Săpun de zi

1 Săpun de seară

113.91 lei 97.79 lei Avantaj client 16.12 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

Pachetul conține

2 Creme

2 Fibre

4 Ceaiuri

434.97 lei 397.97 lei Avantaj client 37 lei

Perna ConfortMax 130kg pentru hemoroizi

187.79 lei 167.79 lei Avantaj client 20 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop de dimineață, 100gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

Pachetul conține

2 Creme

2 Fibre

4 Ceaiuri

434.97 lei 397.97 lei Avantaj client 37 lei

Perna ConfortMax 130kg pentru hemoroizi

187.79 lei 167.79 lei Avantaj client 20 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop de dimineață, 100gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

Pachetul conține

2 Creme

2 Fibre

4 Ceaiuri

434.97 lei 397.97 lei Avantaj client 37 lei

Perna ConfortMax 130kg pentru hemoroizi

187.79 lei 167.79 lei Avantaj client 20 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop de dimineață, 100gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

Pachetul conține

2 Creme

2 Fibre

4 Ceaiuri

434.97 lei 397.97 lei Avantaj client 37 lei

Perna ConfortMax 130kg pentru hemoroizi

187.79 lei 167.79 lei Avantaj client 20 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop de dimineață, 100gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop de zi, 100gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop pentru seară, 100 gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

Pachetul conține

3 Creme

3 Fibre

6 Ceaiuri

609.97 lei 579.97 lei Avantaj client 30 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop de zi, 100gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop pentru seară, 100 gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

Pachetul conține

3 Creme

3 Fibre

6 Ceaiuri

609.97 lei 579.97 lei Avantaj client 30 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop de zi, 100gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop pentru seară, 100 gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

Pachetul conține

3 Creme

3 Fibre

6 Ceaiuri

609.97 lei 579.97 lei Avantaj client 30 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop de zi, 100gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

Săpun pentru hemoroizi, HemoStop pentru seară, 100 gr

49.97 lei 37.97 lei Avantaj client 12 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

Pachetul conține

3 Creme

3 Fibre

6 Ceaiuri

609.97 lei 579.97 lei Avantaj client 30 lei

HemoStop, Tratament pentru 1 luna

224.97 lei 203.97 lei

Avantaj client 21 lei

Crema HemoStop® pentru hemoroizi si fisuri anale, 50ml

94.79 lei 87.79 lei

Avantaj client 7 lei

Perna gonflabila pentru hemoroizi

115.79 lei 97.79 lei

Avantaj client 18 lei

Fibre alimentare HemoStop®, 480gr

89.79 lei 79.79 lei

Avantaj client 10 lei

Ceai HemoStop® pentru uz intern, 50gr

34.79 lei 29.79 lei

Avantaj client 5 lei

HemoStop, Tratament pentru 2 luni

434.97 lei 397.97 lei

Avantaj client 37 lei

HemoStop, Tratament pentru 3 luni

609.97 lei 579.97 lei

Avantaj client 30 lei

Statistica de opinii

Avem 473 opinii sau întrebări de la 267 femei și bărbați 206. Alăturați-vă comunității și aflați care sunt soluțiile de tratament adaptate situației dvs.